AI-billedgenerator: Skab de bedste AI-billeder med det samme

Slip kreativiteten fri ved hjælp af AI-kunst for at skabe unikke AI-fotos med vores gratis AI-billedgenerator. Indtast blot en beskrivende prompt for at komme i gang.


Futuristic city with retro style flying cars
Futuristic city with retro style flying cars

Sådan laver du AI-billeder med Shutterstocks Al-billedgenerator:

  1. Skriv en tekstprompt, der beskriver, hvad du vil generere. Jo flere detaljer du tilføjer til din prompt, desto bedre bliver dine resultater!

  2. Skab det perfekte look på få sekunder. Dyk ned i vores samling med over 100 stilarter – fra studieelegance til bokeh-magi og pop art-vibes. Vælg din favorit, tryk på 'Generer', og få fire unikke variationer.

  3. Tilpas dit billede på din egen måde.Klik på knappen Zoom ud for at få et andet perspektiv. Juster din tekst. Leg med forskellige stilarter. Du har det, der skal til for at gøre det perfekt.

  4. Start en indholdsgennemgang for at få beskyttelse mod erstatningskrav. Du skal blot tilføje det til en samling eller til din indkøbskurv, så gennemgår vores team det for problemer som f.eks. tredjeparts varemærker, ophavsret eller publicity-rettigheder. Hvis det bliver godkendt, får du den samme økonomiske beskyttelse, som du får med traditionelle stock-billedlicenser under din virksomhedsaftale.

  5. Download dit AI-genererede billede. Du kan licensere det ligesom ethvert andet Shutterstock-billede til sikker brug i dine kreative projekter eller dele det på sociale medier.

Shutterstock AI Image Generator
Vær den første til at få adgang til vores nye designassistent

Gennemse visuelt indhold, skabt med kraften fra AI

Create image - GEN AI
Alt det, du har brug for, på ét sted

Hvordan driver Shutterstock kreativitetens fremtid på en ansvarlig måde?

Generate Homepage - Key Message 2 - image

Video: Kunstner taler om at bruge AI som en kreativ partner

Kunstneren og historiefortælleren Jah Reynolds tager fat på de svære spørgsmål omkring AI-kunst, hvordan han bruger den, og hvordan den ændrer udtrykket.

Generate Homepage - Ethical AI Blog

Sådan bygger Shutterstock etisk AI

Shutterstocks Senior Director of Artificial Intelligence and Data Science forklarer, hvordan hun opbygger et team, der skal udvikle etiske AI-systemer.

how to write prompts

Sådan skriver du bedre prompter, når du vil generere AI-billeder og AI-kunst

Lær at generere billeder ved at skrive tekstprompter af høj kvalitet. Få tips og tricks til, hvordan du justerer din tekst, så du kan skabe billeder uden begrænsninger.

Generative AI - Ebook - info

Gratis e-bog om AI: Sådan bruger du generativ AI til kommercielt arbejde

I denne rapport har vi skabt en praktisk vejledning til kreative professionelle og markedsføringsmedarbejdere om brug af generativ AI til rigtigt arbejde. Download nu!

Svar på alle dine spørgsmål om AI-genererede billeder .


Hvad er AI-genererede billeder?

AI-genererede billeder er nyt indhold, der er skabt ved hjælp af AI-teknologi, der er trænet på millioner af virkelige indholdsaktiver, beskrivelser og nøgleord. AI-indholdsgeneratorer kræver et vist menneskeligt input som f.eks. en beskrivelse, en prompt eller parametre.


Kan jeg bruge disse billeder til mit personlige eller kommercielle projekt?

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du downloade et billede med en standardlicens eller en udvidet licens og nyde godt af de rettigheder, der er forbundet med disse licenser. Det eneste forbehold er, at du ikke må bruge det genererede billede til at krænke, misbruge eller overtræde tredjemands intellektuelle ejendomsrettigheder eller andre rettigheder eller til at generere spam, falske, vildledende, misvisende, skadelige eller voldelige billeder.


Hvordan belønner Shutterstock kunstnere, der har bidraget til generative AI-modeller?

Shutterstock er den første AI-billedgenerator på markedet, som kompenserer bidragsydere for deres rolle i den generative AI-proces. Vi kompenserer Shutterstock-bidragsydere direkte gennem Shutterstocks bidragsyderfond når deres indhold bruges i udviklingen af generative modeller. Shutterstocks bidragsyderfond vil også løbende udbetale royalties til bidragsydere i forbindelse med fremtidig omsætning knyttet til AI-genereret indhold, som er blevet genereret og licenseret direkte på Shutterstock-platformen. Dette er en del af vores engagement i ansvarlig AI. Se denne side i vores vidensbase for bidragsydere.


Det ser ud til, at et genereret billede indeholder et genkendeligt varemærke, et vartegn eller en offentlig personlighed. Kan jeg stadig bruge det?

Nej. Du må ikke bruge genererede billeder til at krænke, misbruge eller overtræde tredjemands intellektuelle ejendomsrettigheder eller andre rettigheder eller til at generere spam, falske, vildledende, misvisende, skadelige eller voldelige billeder.


Hvem er de personer, der optræder i de genererede billeder?

Billeder af mennesker, der produceres af generative billedmodeller, viser ikke specifikke personer fra den virkelige verden – de er konstrueret af modellen på baggrund af hundredvis af millioner af billeder, som den har set tidligere. Så selv om de måske ligner virkelige mennesker, er de mere en sammensmeltning af mange ansigter til ét. Det betyder, at du roligt kan bruge dem uden behov for en modelfrigivelse – da de er et genereret billede og ikke et billede af en virkelig person, der er blevet fotograferet. Undtagelsen er, hvis du inkluderer et specifikt navn i din prompttekst, f.eks. en berømthed, i hvilket tilfælde AI-billedgeneratoren vil konstruere et billede baseret på billeder, der er blevet knyttet til det pågældende navn, og som derfor er langt mere tilbøjelige til rent faktisk at afbilde den pågældende person – sådanne billeder er ikke sikre til kommerciel brug. Vi ser et lignende mønster for billeder af steder og ting: en generisk deskriptor ("bjerge") vil konstruere et billede baseret på flere eksempler på denne deskriptor (bjerge i hele verden), mens en specifik deskriptor ("Wicklow Mountains") i højere grad vil være baseret på billeder af dette specifikke eksempel.


Jeg ser billeder med forvrænget tekst, hvad sker der?

Generative billedmodeller er en ny og imponerende teknologi, men de er endnu ikke perfekte, og nogle gange bliver de forvirrede, når de skaber præcise detaljer. Nogle gange omfatter dette forsøg på at gengive tekst i en stil, der er påvirket af den tekst, der optrådte på nogle af de billeder, som modellen blev trænet på. Teksten betyder ikke noget! En analogi kunne være en kunstner, der aldrig havde set skriftsprog før, og som forsøger at lave en filmplakat, og som kigger på alle de vigtige former, som de alle synes at have, og forsøger at genskabe dem i sit eget design uden at forstå, hvad de betyder.


Hvis jeg genererer indhold, vil det så blive stillet til rådighed for andre kunder? Eller vil det udelukkende være mit?

Hvis du genererer indhold ved hjælp af Shutterstocks funktioner til AI-genereret indhold, kan dette indhold også blive gjort tilgængeligt for andre kunder, som også kan få licens til det. Virksomhedskunder kan kontakte deres kontorepræsentant for at spørge, om de kan sikre sig eksklusive rettigheder til billedet, ligesom du kan gøre med traditionelle stock-billeder på virksomhedsabonnementer.


Når jeg genererer et billede fra tekst, tager det nogle få sekunder at indlæse siden, hvad sker der?

Der bruges en enorm mængde computerkraft på at sætte en AI-billedgenerator i stand til at skabe nye billeder ud fra tekst.


Er der beskyttelse mod generering af uhensigtsmæssigt indhold?

Vi har indført sikkerhedsforanstaltninger for at undgå, at der skabes skadeligt, voldeligt, vildledende eller andet ondsindet materiale. Når det er sagt, er denne teknologi stadig i beta-tilstand, og vi gør det ikke altid rigtigt. Giv os besked om upassende eller stødende indhold ved at klikke på knappen Feedback og give oplysninger om din oplevelse.


Hvilken opløsning og hvilket filformat understøttes?

Standardformatet for en fuld download er en JPG-fil med 1024x1024 pixels. Der er også mulighed for at downloade en mindre JPG-fil med en opløsning på 512x512. Vi undersøger muligheden for at understøtte yderligere filformater og højere opløsninger. Det betyder, at vi i øjeblikket kun understøtter oprettelse af firkantede billeder. Vi har dog til hensigt at tilføje understøttelse af lodrette og vandrette billeder i den nærmeste fremtid.


Er der en grænse for, hvor mange billeder jeg kan generere?

Vi vil gerne have kreative brugere til at teste denne AI-billedgenerator med relativt frie tøjler. Som en del af dette tester vi tjenesten med generøse personlige begrænsninger. Hvis vi opdager bots, automatiseret aktivitet eller andet misbrug af værktøjet, vil vi drastisk reducere hastighedsgrænserne eller blokere adgangen helt. Hvis du er en kreativ person, der ønsker at generere AI-billeder fra tekst for at opfylde et workflowbehov, bør de gældende standardgrænser være højere, end du sandsynligvis vil bemærke. Med Shutterstock betaler du – i modsætning til andre AI-billedgeneratorer derude – ikke for at udforske mulighederne, du betaler kun for det indhold, der opfylder dit kreative behov.


Understøtter I tekstopfordringer på andre sprog end engelsk?

Ja! Vi understøtter over 20 sprog – ligesom resten af vores websted. Selvom du indtaster en forespørgsel på et sprog, der ikke officielt er understøttet, vil vores AI-billedgenerator gøre sit bedste for at forstå teksten og levere gode resultater.


Hvordan rapporterer jeg resultater, der virker underlige/krænkende/ulovlige?

Dette er en ny og dynamisk teknologi, hvilket betyder, at den kan give utilsigtede resultater. Brug Feedback-knappen på hvert billede til at indberette resultater, vi skal være opmærksomme på.


Hvorfor er Shutterstock den bedste gratis AI-billedgenerator?

Du kan bruge Shutterstocks gratis AI-billedgenerator til ethvert projekt! Fordi du licenserer AI-genererede billeder, kan brands og virksomheder bruge dem uden bekymringer. Vores AI-modeller er trænet på vores eget massive bibliotek med alsidige og smukke billeder. For hvert licenseret AI-genereret kunstværk bliver vores bidragsydere betalt for deres hjælp med at træne modellerne. Det betyder, at vores AI-billedgenerator ikke bare er sikker at bruge – du kan også føle dig tryg, mens du bruger den.


Er AI-genererede billeder sikre til kommerciel brug?

Kun billeder, der er genereret af Shutterstock AI, er garanteret sikre til kommerciel brug. Det skyldes, at vores AI er designet på en etisk måde og trænet på proprietære data. Vi har endda ressourcer til rådighed, så du kan komme i gang med at bruge det med det samme! Vores gratis 2023 AI e-bog om at skabe og optimere indhold til virksomheder inkluderer: - Detaljerede selvstudier om, hvordan man skriver AI-tekstprompter af høj kvalitet for at få de bedste AI-billedresultater - Indsigt i, hvordan specifikke roller kan bruge AI til at øge produktiviteten - Fordele ved AI for bureauer, marketingteams og enkeltmandsvirksomheder - Ekspertråd fra førende tænkere om, hvordan man griber AI an på en etisk måde Besøg https://www.shutterstock.com/business/ebook-generative-ai for at downloade.


Hvordan kommer jeg i gang med at lave AI-genererede billeder?

Det eneste, du skal gøre, er at få en idé og skrive den i formularfeltet ovenfor. Inden for 10-15 sekunder vil vores AI-billedgenerator skabe en håndfuld billeder baseret på din tekst. Hvis du har brug for at justere dens output, skal du redigere din tekst. Og hvis du er vild med det, du ser, så licensér dit billede!

Har du prøvet værktøjet? Fortæl os om dine tanker!
*Brug kuponen 51PYYFTF ved kassen. Kan ikke sammenpakkes eller kombineres med andre tilbud. Tilbuddet udløber 18. september 2023. Kan kun bruges på standardlicens til billeder, standardlicens til video, standardlicens til musik, standardlicens til lydeffekter, Kreativt flow Plus, PremiumBeat samt Elements-abonnement og pakkeprodukter, herunder FLEX-abonnementer. Kan ikke bruges ved køb af enkeltbilleder eller musiknumre, Udvidet, Redaktionelt, Enterprise eller Studios. Rabatten gælder kun ved den første betaling i forbindelse med et sådant køb og ikke for efterfølgende betalinger eller fornyelser af det samme abonnement.