Simplifică-ți procesul creativ

Instrumente de căutare mai inteligente

Găsește mai rapid conținut proaspăt cu ajutorul căutării bazate pe inteligență artificială și etichetării avansate a resurselor.

Conținut de marcă, mereu relevant

Găsește cu colaboratorii și conținutul ideal pentru a da viață poveștilor autentice ale mărcii tale.

Licențiere directă

Concentrează-te pe imaginea de ansamblu, nu pe detalii neimportante. Permisiunile sunt clare, utilizarea este la scară largă, iar stabilirea prețului este simplă.

Serviciu personalizat

Bucură-te de tratament VIP cu informații exclusive bazate pe date și soluții personalizate pentru gestionarea contului.

 
Cum pot vizualiza companiile producătoare de bunuri ambalate pentru consumatori informații privind sustenabilitatea și diversitatea
ebook hero image test
 
 
 
sstk-now-trending-logo
Vezi ce conținut este cel mai în vogă
Explorează cele mai recente colecții selecționate despre toate lucrurile în vogă în domeniile media, divertisment și în întreaga lume.
 
 

Avantajele oferite de Shutterstock Enterprise

 

Shutterstock Studios

Trebuie doar să trimiți un brief, iar rețeaua noastră globală de resurse creative îți va oferi strategii bazate pe date, conținut de marcă personalizat, instrumente pentru crearea de conținut pentru rețelele sociale, instrumente pentru crearea poveștilor de marcă și multe altele.

Află mai multe
editorial collections

Colecții editoriale premium

Spune povești autentice cu imagini emblematice de la cei mai mari foto-jurnaliști din lume, grație parteneriatului Shutterstock cu Condé Nast și The LIFE Picture Collection.
Află mai multe
flex standard

Shutterstock FLEX

Bucură-te de versatilitate fără a compromite calitatea. Accesează fiecare tip de resurse, imagini, video și muzică, toate într-un abonament flexibil și ușor de gestionat.
Află mai multe
 

Ne bucurăm de încrederea celor mai mari companii din lume

 
bbdo blacknetflix logoamazon blackbbc logomastercard logop&g logomcd logosnap logopepsico blackholman logocarnival logosapporo logo