A photo of a bicycle shows on the left with crop tools in position. On the left, the cropped photo appears in a design.
Beskæring af fotos gør dine billeder bedre

Sådan beskærer du billeder

Åbn dit billede i Shutterstock Create

Gå til Shutterstock Create, og klik på "Start nu." Klik på "Billeder", og vælg et lagerbillede, eller upload dit eget.

Beskær med præcise dimensioner

Click "Canvas" then "Crop Canvas." Choose a fixed size or type the dimensions. Drag to place the crop frame where you want it. Click "Apply."

Beskær med relative dimensioner

Alternativt kan du beskære ved at gøre det på slump. Du skal blot trække i hjørnehåndtagene for at placere beskæringen der, hvor du vil have den. Klik på "Anvend."

Multiple versions of the same image, a photo of a man in a suit, appear. A resize icon appears to the left.
Det er også nemt at ændre størrelsen på billeder

Få hvert billede til at stråle

Try Shutterstock Create
3 social posts, each with a different photo size, are shown next to each other. Instagram size, Facebook size, and Twitter size are shown.
Beskære størrelser til sociale medier? Det kan du tro

Hvorfor Shutterstock til design og fotoredigering

Rediger dine billeder, hvor du får dine billeder

Shutterstock er dit valg til kvalitetsbilleder - nu kan du redigere dem samme sted, med samme login.

Start med en skabelon, eller gør det selv fra bunden

Du kan hurtigt udskifte tekst og fotos i en designskabelon eller blot tilføje designelementer til et tomt lærred. Nemt.

Frodige udseende, du ikke kan få andre steder

Udfyld tekst med fotos; malingseffekter på bestemte steder; tilføj konturer & akvarel swoops - ring op til dramaet.

Kraftfulde værktøjer, der maksimerer din indsats

Drej og beskær. Ændre størrelsen på dine designs hurtigt. Tekst layouts. Tidsbesparere som disse giver dig mulighed for at fokusere på strategi.

Databaserede indblik i kreativt indhold

Find de bedst fungerende visuelle elementer med vores AI-styrede kreative anbefalinger. Når du ved det, kan du gå i gang!

En kreativ platform fra ende til ende

Shutterstock har det, du har brug for for at opdage, planlægge, designe og organisere dit mest succesrige kreative arbejde.

Få tips og tricks om beskæring og meget mere

Skateboarder photo perfectly cropped against a second photo background

Sådan får du den perfekte beskæring hver gang

Det er en kunst og videnskab at beskære gode fotos. Heldigvis er det ikke svært at mestre! Lær, hvordan du dygtigt beskærer billeder online til dit websted, sociale medier eller print.

Business cards

For mange designværktøjer, så lidt tid

Sæt den rigtige tone med et engagerende design. Shutterstock giver dig mulighed for at skabe imponerende og tilpassede designs på få minutter. Få mere at vide om, hvordan du nemt kan skabe unikke designs.

A beautifully edited photo of a rocky landscape, with unusual purple hues on the horizon.

Udvikling af en unik fotoredigeringsstil

Redigering af dine fotos kan gøre hele forskellen. Prøv disse tips fra professionelle fotografer, der fortæller, hvordan de har mestret kunsten at redigere et billede, der skiller sig ud.

Ofte stillede spørgsmål om beskæring af fotos


Hvordan beskærer jeg et billede uden en baggrund?

Beskær det for mig! Har du et billede uden baggrund? Ikke noget problem! Du kan stadig beskære det pågældende lag ved at markere det og derefter vælge Beskær lag i Create. På den måde kan du stadig tilføje [unikke baggrundsfarver, teksturer og effekter] (https://www.shutterstock.com/explore/background-maker). Hvis du vil beskære hele lærredets størrelse, skal du klikke på Lærred og derefter Beskær lærredet for at justere specifikationerne. Bemærk, at du altid kan fortryde dine redigeringer, hvis du begår en fejl, så bare gå i gang med at skabe, Skaber!


Hvad er forskellen mellem beskæring og størrelsesændring?

"Ved beskæring kan du fjerne dele af dit billede for at ændre dets form eller fokuspunkt. Du kan skærpe et område eller ændre det fra f.eks. et kvadrat til et rektangel. Du kan aldrig gøre et billede større ved hjælp af en beskæringsfunktion. Ved at ændre størrelsen skaleres dit billede op eller ned uden at ændre det, der er inden for dets omkreds. Når du vil beholde den samme ramme, men blot gå større eller mindre, skal du bruge [værktøj til ændring af størrelse](https://www.shutterstock.com/explore/image-resizer)."


Hvad er dimensionsforhold?

[Dimensionsforhold](https://www.shutterstock.com/blog/common-aspect-ratios-photo-image-sizes)er det proportionelle forhold mellem et billedes eller en videos bredde og højde. Et lærred på 1920 x 1080 px har f.eks. et dimensionsforhold på 16:9, mens et billede på 6 x 4 tommer har et dimensionsforhold på 3:2. Heldigvis behøver du ikke at kende dimensionsforholdet, før du vælger et tomt lærred eller en tom skabelon. Det er blot noget at overveje for at sikre, at dine proportioner er afbalancerede i designet.

Skab unikt indhold

Try Shutterstock Create