eComm Editorial Hero - Image - Montage WebP
Enterprise

Få det seneste redaktionelle indhold

Øjeblikkelig adgang til over 50 millioner nyheds-, sports-, underholdnings- og arkivbilleder.

Ét download

Vælg en type aktiv

En nem måde at få nyheder, sport, underholdning og arkivbilleder, lige når du har brug for dem.

199 US$/Billede

Most popular

Billede, multipakke

Downloads (inden for et år)

Al bekvemmeligheden ved vores a la carte-aftale med 48 % rabat på en pakke med 25 billeder.

99 US$/Billede

Enterprise

Verdens bedste brands har tillid til Shutterstock

Personliggjorte pakker med skræddersyet support for at imødekomme dine unikke behov. Til dig og dine teammedlemmer.

Priser vist i amerikanske dollars. Moms/skatter kan være gældende.

Single Download
Image Multi Pack
Enterprise

LICENSES

Single context, worldwide distribution,in perpetuity
Digital publication
Print run (up to 500,000 copies)
Print run (over 500,000 copies)
Broadcast
Over-the-top (OTT) and streaming services

INCLUDED FEATURES

Social sign on with Google or Facebook
Dedicated customer support
Access for multiple users
SAML-based single sign on
Creative Flow applications
Editorial content research
Unwatermarked previews to download
Commercial use licensing with Asset Assurance TM
Third-party rights & clearance
Editorial Video and Premium content license

Skjul abonnementssammenligning

Vis abonnementssammenligning

Ofte stillede spørgsmål


Hvorfor er noget indhold markeret som “Kun til redaktionelt brug”?

Du kan finde mange Shutterstock-billeder, vektorer og videoklip, der er markeret som "Kun til redaktionelt brug", hvilket indikerer, at indholdet ikke er godkendt til kommerciel brug. Redaktionelt indhold er beregnet til brug i nyhedsmedier og for andre ikke-kommercielle formål.


Hvordan kan jeg bruge redaktionelt indhold?

Indhold ”Kun til redaktionelt brug” er ikke godkendt til kommerciel brug. Der er ingen undtagelse fra denne begrænsning, så også religiøse organisationer samt uddannelses- og nonprofitorganisationer skal respektere denne vigtige retningslinje. Nogle af de almindelige, tilladte måder at bruge redaktionelt indhold på omfatter: - nyhedsartikler, arkiver og publikationer - dokumentarer - fagbøger - public service-indhold Nogle af de uacceptable måder at bruge redaktionelt indhold på omfatter: - marketingartikler og -grafik (herunder artikellignende reklamer) - kommercielle produktioner - produktemballage - reklamer - merchandise - kampagner på sociale medier


Hvilke licenser er tilgængelige for indhold af "Kun til redaktionelt brug"?

Shutterstocks indhold "Kun til redaktionelt brug" er tilgængeligt under to forskellige licenser: Standard og Redaktionelt. Indhold, der er omfattet af standardlicensen, som dækker brug på internettet og sociale medier for et begrænset publikum, kan købes med vores abonnement og on-demand-plan eller a-la-carte på vores side med videopriser. Redaktionelt indhold, der er produceret af vores redaktionelle fotografer og globale partnere, er kun tilgængeligt med vores redaktionelle licens, som kun dækker enkelt digital brug og kan købes som et enkelt klip eller som en pakke med 25 klip.


Hvordan får jeg licens til redaktionelle billeder?

Shutterstocks redaktionelle billeder og videoer produceres af vores redaktionelle fotografer og globale partnere. Få adgang til den seneste avancerede dækning af aktuelle eller tidligere begivenheder, berømtheder og mode ved at licensere enten en redaktionel enkelt eller en pakke med 25 billeder eller klip. Du skal blot klikke på den røde knap "Køb nu" eller "Læg i indkøbskurv", når du ser et billede eller videoklip for at komme i gang. Shutterstock Enterprise-adgang er også tilgængelig for store virksomhedsteams med brug af redaktionelt indhold i store mængder. Få mere at vide.


Hvad er forskellen mellem en individuel konto, en Team-konto og en Enterprise-konto?

En enkeltbrugerkonto giver én person adgang til at få licens til, downloade og bruge indhold. Hvis du arbejder i et team eller i en virksomhed, vil et teamabonnement eller et Enterprise-abonnement være den bedste løsning for dig. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige abonnement.


Hvordan kan jeg få tilladelse til at bruge redaktionelt indhold til kommercielle formål?

Indhold, der er markeret som “Kun til redaktionelt brug”, henviser til billed- og videoindhold, der ikke har en model- eller ejendomsfrigivelse arkiveret. Dette indhold bruges normalt af udgivere og medier, og indtil nu har det ikke været tilgængeligt til kommercielle formål. Shutterstocks team af redaktionelle og juridiske eksperter bruger Asset Assurance™ til at evaluere alt redaktionelt indhold og samarbejder med vores kunder om at gennemgå den potentielle kommercielle brug af dette indhold. Hvis der er brug for yderligere tilladelser, hjælper vores Rettigheder og Tilladelser-team med at sikre tilladelser fra tredjeparter. Efter juridisk godkendelse kan brands og virksomheder gøre deres kampagner aktive med sikkerhed for, at de har sikret sig den nødvendige skadesløsholdelse for kommerciel brug, der beskytter dem mod alle potentielle model- eller ejendomskrav. Kontakt os for at få mere at vide om brug af redaktionelle billeder til dine kampagner. *Asset Assurance™ er underlagt Shutterstocks juridiske gennemgang og godkendelse.