Facebook Shop - Hero

Facebook shop templates

You work hard on your product, so let these Facebook shop templates do some work for you by making a stunning look that fits your brand.

How to make a Facebook shop design
Sådan laver du et Facebook-butiksdesign

Easy and personalized Facebook shop assets
Nem og personlig Facebook shop aktiver

Beautiful visual assets and creative intelligence
Smukke visuelle aktiver og kreativ intelligens

Tips og tricks til at gøre iøjnefaldende Facebook-butiksaktiver

How to Make a Swoon-Worthy Facebook Shop

How to Make a Swoon-Worthy Facebook Shop

Want to know how to make a Facebook shop? Find all the requirements and details you need to get the ball rolling.

10 Successful Facebook Shop Examples

10 Successful Facebook Shop Examples

Selling on Facebook? Check out these 10 Facebook Shop examples to find out what successful brands—big and small—are doing to get more sales.

18 Thoughtful Wedding Card Ideas

Design et Facebook-forsidebillede for at promovere din kommende begivenhed

Fremme af din kommende begivenhed? Drej hoveder og saml klik med tip til at gøre stødende, effektive Facebook-begivenhedsbilleder.

How to Create a Facebook Announcement

Sådan oprettes en Facebook-meddelelse

Sætter det gode ord ud på Facebook? Vi leder dig gennem oprettelse af den perfekte meddelelse om sociale medier, uanset hvad du ønsker at annoncere, og hvordan du ønsker at annoncere det.

Ofte stillede spørgsmål om Facebook-butikker


Hvordan opretter jeg en Facebook-butik?

Facebook-butikker er uvurderlige for markedsføring af produkter, øge din følgende, og få kundeloyalitet. Hvis du er klar til at rocke din butik, start med en Facebook-butikskabelon, der skal uploades til din Facebook-virksomhedsside. Tilpas det til din smag med genkendelige mærke farvepaletter, tekst, logoer, figurer og billeder. Eller, gå efter karruselannoncer, så folk kan stryge til venstre - har produktsamlinger og forskellige fotovinkler for at maksimere dine varer og tjenester. Brug derefter Crea's Smart Resize værktøj til at sikre de rigtige Facebook-billedstørrelser, så du kan vise og sælge produkter, mens du bygger brandgenkendelse. Gå nu knuse det!


Hvilken størrelse skal et Facebook-butiksdesign være?

Den mindste billedstørrelse for et Facebook-butiksdesign er 500 x 500 px, selvom 1200 x 628 px anbefales for den bedste kvalitet. Creat's Smart Resize Tool gør det nemt at størrelse billeder til flere platforme på blot et par tryk. Ikke mere bekymre dig om al den indsats uden belønning, eller at skulle gentage kreationer for hver social platform!


Hvordan bruger jeg en Facebook-butiksskabelon?

Facebook-butiksskabeloner er en leg med Shutterstocks Create Tool. Du skal blot vælge din foretrukne Facebook-butikskabelon fra galleriet eller starte fra bunden med et tomt lærred. Hvis du går med det tomme lærred, skal du bare sørge for, at det er den samme størrelse, som Facebook-butikskabelonen ville være. Uanset hvad du beslutter dig for, dit mesterværk, der skal være, vises i Create editoren. Nu er det tid til at gøre det op med dine yndlingsfotos og grafik fra vores gratis bibliotek, eller personliggør det med dit eget. Efter, skift teksten op og tilføj teksteffekter for at ændre farver, størrelser, skrifttyper - plus - nuancerede stilvalg som konturer og skygger. Endelig skal du downloade det for sikker opbevaring. Vi anbefaler at gemme det i en Facebook-butiksfil eller -mappe til dine poster, hvis du vil genbruge det senere. Endelig, upload det til masserne og voila! Du er officielt blevet viral.