Offset on Enterprise - alt

Offset er nu på Shutterstock

Offset er den foretrukne kilde til førsteklasses visuelt materiale, der gør indtryk og fanger publikum, og det fulde bibliotek er nu lige ved hånden og kun et klik væk.

Oplev det seneste fra verdenskendte kunstnere

Indhold i verdensklasse

Førsteklasses, autentiske billeder, der tager dine projekter til det næste niveau, og som der er tillid til vidt og bredt – fra verdens største brands til mindre virksomheder og nystartede virksomheder.

Prisbelønnede kunstnere

Offset-biblioteket indeholder arbejde fra kunstnere fra hele verden, som er blevet hyldet i branchen for deres fejlfri arbejde på tværs af kulturer og stilarter.

Forenklet licensering

Alle billeder er royaltyfri med globale brugerrettigheder og ubegrænset distribution.

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan adskiller Offset-billederne sig fra kernebiblioteket med billeder?

Offset-billeder er et premium-bibliotek med billeder, der er produceret af prisbelønnede kunstnere, og som er markeret med Offset-logoet. De kan købes a la carte med enten standard- eller udvidet-licens.


Kan jeg downloade Offset-billeder med mit Shutterstock-abonnement eller min on-demand-pakke?

Nej, denne premium-samling er prissat separat fra vores primære billedbibliotek og kan ikke downloades med vores alt-i-én abonnementsplaner eller on-demand-pakker.


Hvad er forskellen på standardlicenser og udvidede licenser?

Standardlicensen er udarbejdet til at dække de fleste behov indenfor kreativitet og brug. Den udvidede licens giver flere brugsrettigheder, hvilket lader dig bruge billeder til merchandise, internetskabeloner, udskriftsskabeloner og kommercielle formål. Besøg vores side med licens-sammenligning for yderligere detaljer.


Jeg er en Offset-kunde, hvad skal jeg gøre?

Fra marts 2023 vil Offset-samlingen kun kunne købes via Shutterstock.com. Eksisterende Offset-kunder, der har registreret sig på Offset.com efter 2020, kan nemt få adgang til Shutterstock.com ved at logge ind med deres nuværende Offset-oplysninger. Gamle Offset-kunder, der har oprettet deres konto før 2020, skal oprette deres egen gratis Shutterstock.com-konto. Offset-kunder kan stadig søge og få adgang til deres downloadhistorik i deres Offset.com-konti, men vil ikke længere kunne foretage nye køb på Offset.com.

Become an Offset Artist CMS
Ansøg om at blive en OFFSET-kunstner
Bliv en del af et netværk af prisbelønnede kunstnere fra hele verden som tilbyder visuelle elementer i branchens absolut højeste kvalitet.