Boost effekten på de sociale medier med AI

Kæmper du for konstant at skabe engagerende indhold til de sociale medier? Lad vores forudsigende AI anbefale billeder, farver og skabeloner designet til at være de bedste

Slip kreativiteten løs med AI-baserede anbefalinger

Boost visninger, klik og engagement med Forudse, i øjeblikket i beta. Sig farvel til gætværk ved oprettelse af indhold – forudsigende AI tilbyder skræddersyede anbefalinger til indlæg på sociale medier, som virker.

Opret succesfuldt indhold

Fortæl os om dit forretningsområde, dine marketingmål, og hvor du ønsker at nå din målgruppe. Vi viser dig de bedste billeder, farver og designskabeloner til brug i dine kampagner.

Vores anbefalinger kommer med hjælp fra Shutterstock.AI, der sporer de kreative kampagners succes. Milliarder af datapunkter fra tusindvis af brands forudser, hvad der er effektivt.

Spar tid og penge

Databaserede indblik i kreativt indhold hjælper dig med at økonomisere, så du kan fokusere dine ressourcer det rigtige sted: strategien.

  • Spar tid på at søge efter de rigtige billeder og skabeloner.
  • Spar penge på A/B-test.
  • Spar penge med effektive annoncematerialer.
Arlene Freudenberg
I denne tid, hvor kreative tendenser ændrer sig så hurtigt, er AI den eneste måde at analysere og forstå dem på i realtid. Kreativ intelligens hjælper os med at træffe smartere beslutninger hurtigere end nogensinde... mens tendenserne udfolder sig.
Arlene Freudenberg
Leder af Performance Marketing
Sculpt, et B2B kommunikationsbureau

Lancer med sindsro

Med AI'ens kræfter i ryggen, slipper du for at gætte, så du kan foretage bedre beslutninger – hurtigere.

Tager data det kreative ud af kreativt arbejde? Nej, du har stadig kontrollen. Du træffer beslutningerne. Men du er klædt på til at levere de bedste resultater.

Lauren Dawson
Med forudsigende AI kan jeg identificere kreative tendenser, mens de sker. Det betyder, at mit team kan skifte hurtigere og skubbe grænserne for kreativitet. Vi kan hurtigt træffe kreative beslutninger ved hjælp af data i stedet for at stole på gode instinkter.
Lauren Dawson
Associate Director for Creative Strategy
3Q Digital, et markedsføringsbureau i vækst

Opret dit bedste indhold med det samme med Forudse.

Indtast blot dine oplysninger, og kom i gang. Bonbon bonbon jelly carrot cake croissant marshmallow.