Fortrolighedspolitik

Se vores brugsvilkår

Denne oversættelse offentliggøres udelukkende i oplysningsøjemed, og er ikke et juridisk bindende dokument. Der henvises til de oprindelige betingelser på engelsk.

 1. Indsamling af personlige oplysninger
 2. Opdatering af dine personlige oplysninger og indstillinger for databeskyttelse
 3. Hvordan bruges dine personlige oplysninger
 4. Legalt grundlag for behandling
 5. Oplysninger som deles med tjenesteudbydere/agenter
 6. Opbevaring og overførsel af data
 7. Dine valg (fravælg)
 8. Beskyttelse af dine personlige oplysninger
 9. Cookie- og sporingsteknologier
 10. Ændringer i databeskyttelsespolitikken
 11. Anti-diskrimination
 12. Links til tredjepartswebsteder
 13. Widgets til sociale medier
 14. Enkelt log-ind
 15. E-mails til henvisningsprogrammet
 16. Børn
 17. Enheder som indsamler personlige oplysninger
 18. Klager over databeskyttelsespolitikken

Senest opdateret den 15. marts 2021.

Denne databeskyttelsesmeddelelse beskriver, hvordan Shutterstock håndterer personlige oplysninger og respekterer dit privatliv. Denne politik kan blive ændret fra tid til anden. Vi opfordrer besøgende og brugere på vores websteder til jævnligt at læse vores databeskyttelsespolitik.

Alle personlige oplysninger (som defineres som enhver oplysning, som kan identificere eller bruges til at identificere, kontakte, eller lokalisere den person, som oplysningerne omhandler) som vi indsamler og opbevarer, er underlagt denne fortrolighedspolitik, som kan ændres fra tid til anden. For at opdatere dine oplysninger og foretrukne indstillinger skal du se afsnittet Opdatering af dine personlige oplysninger samt indstillinger for databeskyttelse.

Shutterstock består af juridisk adskillelige afdelinger. Denne databeskyttelsesmeddelelse er udgivet for Shutterstocks samlede selskaber. Når vi nævner Shutterstock, vi, os eller vores i denne databeskyttelsesmeddelelse, mener vi den Shutterstock-afdeling, der handler som kontrollør eller behandler af dine oplysninger, som forklaret mere detaljeret i afsnittet Afdelinger, der indsamler personlige oplysninger herunder.

Indsamling af personlige oplysninger

Som besøgende på webstedet kan du deltage i mange aktiviteter uden at afgive dine personlige oplysninger.

Når du tilmelder dig for at bruge Shutterstock-webstedet eller bestiller produkter eller tjenester som en Shutterstock-abonnent, med det formål at få Shutterstock til at levere tjenesten til dig, kan vi indsamle følgende personlige oplysninger fra dig:

 • Kontaktoplysninger som dit navn, telefonnummer, primære adresse og e-mailadresse, og
 • Faktureringsoplysninger som kortnummer, udløbsdato, korttype og faktureringsadresse til dit kort,
 • Demografiske oplysninger som din jobtitel, jobbeskrivelse og virksomhedens navn og type og
 • Profiloplysninger, inklusive dit brugernavn og din adgangskode, detaljer om dine køb og det indhold, som du får licens på, fra os.

Hvis du indsender indhold for at opnå licens hos Shutterstock, er det muligt, at vi beder dig om at afgive de følgende oplysninger:

 • Kontaktoplysninger som dit navn, telefonnummer, primære adresse og e-mailadresse.
 • Betalings- og bidragsyderoplysninger inklusive, men ikke begrænset til udbetalingsmetode, e-mail til udbetaling, det ønskede visningsnavn, indholdsfokus, kameraudstyr og oplysninger om dit kompetenceniveau og din kreative proces.

Afhængigt af aktiviteten, er nogle af de oplysninger vi beder dig om obligatoriske og andre frivillige. Hvis du ikke afgiver de obligatoriske oplysninger til en specifik aktivitet, kan du ikke deltage i denne aktivitet.

Som det er tilfældet for de fleste websteder, når du bruger siden, kan Shutterstock eller tredjepartsdatabehandler under kontrakt med Shutterstock også indsamle tekniske og rutinemæssige oplysninger om din computer, som gør din brug af siden og dets tjenester lettere. Vi kan for eksempel indsamle miljømæssige variable som din browsertype, operativsystem, CPU-hastighed, og din computers IP-adresse. Vi bruger disse miljømæssige variabler til at spore og gøre din brug af webstedet og dets tjenester lettere. Shutterstock bruger også sådanne miljømæssige variabler til at måle trafikmønstre på webstedet. Det er muligt, at vi til tider sammenligner disse oplysninger med dine personlige oplysninger for bedre at kunne forstå de behov, som de besøgende på webstedet har.

For at mindske antallet af fejl i vores database, godkende vores burgeres identitet og forhindre misbrug af vores system, kan vi til tider supplere dine personlige oplysninger med oplysninger fra tredjepartskilder. For eksempel kan vi supplere dine kontaktoplysninger med adresseoplysninger fra USA’s postvæsen (U.S. Postal Service) for at vurdere dine oplysninger og undgå fejl i vores database. Vi kan supplere de oplysninger vi indsamler direkte fra dig med de oplysninger, der er lagret i tredjepartsdatabaser, så som demografiske oplysninger eller virksomhedsoplysninger, for at gøre det mere sandsynligt at eventuelle markedføringsmeddelelser, som vi sender, er relevante og af interesse for dig. Du kan se en liste over enhver tredjepartsdatabehandler, som vi benytter til at behandle oplysninger her.

Når du downloader og bruger vores mobile apps eller tjenester, indsamler vi automatisk oplysninger om typen af enhed, du bruger, og operativsystemversionen. Vi beder aldrig om, tager adgang til eller sporer nogen lokalitetsbaserede oplysninger fra din mobilenhed, mens du downloader eller bruger vores mobile apps eller tjenester.

Opdatering af dine personlige oplysninger og indstillinger for databeskyttelse

Efter anmodning vil Shutterstock give dig oplysninger om og adgang til dine personlige oplysninger, som vi behandler. For at anmode om disse oplysninger bedes du kontakte os på privacy@shutterstock.com.

Du kan til enhver tid få adgang for at rette eller slette dine personlige oplysninger og indstillinger for databeskyttelse. Det gør du ved at klikke på linket Min konto, hvor du kan se og ændre de fleste af dine personlige oplysninger med det samme. Hvis du ønsker at slette din konto eller anmoder om, at vi ikke længere bruger dine oplysninger til at levere tjenester til dig ved at gå til linket mine kontoindstillinger på webstedet og følger instruktionerne i afsnittet: Slet min konto. Hvis du er bidragyder, kan du ændre din profil her. Af sikkerhedsårsager kan visse personlige oplysninger kun ændres ved at kontakte support. Vi besvarer din henvendelse indenfor et rimeligt tidsrum.

Hvordan bruges dine personlige oplysninger

Shutterstock indsamler dine oplysninger for at levere tjenester til dig, overholde vores lovbehæftede krav og for at forbedre vores produkter og tjenester. Vi hverken sælger, lejer eller deler dine personlige identificerbare oplysninger til eller med tredjeparter på nogen anden måde end beskrevet i denne databeskyttelsespolitik. Shutterstock kan bruge disse oplysninger til:

 • Bekræfte og give adgang til Shutterstocks websteder, mobilapps og tjenester.
 • Behandle dine finansielle transaktioner,
 • Sende dig bekræftelser på ordrer og fornyelser.
 • Registrere dine rettigheder, hvis dette skulle gælde, til teknisk support eller andre fordele som kunne være tilgængelige for registrerede brugere,
 • Svare på anmodninger og spørgsmål til kundeservice,
 • Administrere din konto,
 • Sende dig oplysninger om produkter eller tjenester som du har udbedt dig,
 • Holde dig opdateret om specielle tilbud og tjenester fra Shutterstock og udvalgte tredjeparter.
 • Administrere kampagner og konkurrencer som du deltager i, og underrette dig om resultater,
 • Undersøge, forebygge og skride ind overfor ulovlige aktiviteter og/eller brud på vores vilkår for service,
 • Opfylde vores behov for undersøgelse af udviklingen i produkter/tjenester, som vi har brug for, for at forbedre vores websted, tjenester og tilbud og
 • Personliggøre din oplevelse, inklusiv at målrette vores tjenester, søgeresultater og tilbud til dig.

Vi gemmer oplysninger som vi indsamler ved hjælp af cookies, logfiler, gennemsigtige billeder, og/eller tredjepartskilder, for at skabe et sammendrag af dine præferencer. Vi forbinder dine personligt identificerbare oplysninger og/eller din historik over medlemskabsbrug, til oplysninger i sammendraget, for at kunne tilbyde dig personligt tilpassede kampagner og tilbud, som forbedrer webstedets indhold for dig, og/eller for at fastslå dine præferencer.

I bestemte situationer kan Shutterstock være påkrævet at overholde retslige forordninger til at oplyse personlige oplysninger som svar på retsmæssige anmodninger af offentlige myndigheder, inklusive for at overholde nationale sikkerhedskrav eller retshåndhævende myndigheders krav.

Hvor dette er påkrævet ved lov (f.eks. for at imødekomme stævninger, dommerkendelser, retskendelser eller juridiske processer som omfatter Shutterstock), og når vi anser, at denne overgivelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder, undgå søgsmål, beskytte din eller andres sikkerhed, undersøge svindel og/eller svare på anmodninger fra offentlige instanser. Vi kan også overgive oplysninger om dig for at overholde vores juridiske ansvar, hvis vi anser at sådan overgivelse bør finde sted af hensyn til den nationale sikkerhed, til politiet eller for at løse andre problemer af offentlig relevans.

For personer, der befinder sig i EØS-området (Europæiske Økonomiske Samarbejde) og Storbritannien, overholder vi følgende juridiske grundlag ved behandling af dine personlige oplysninger:

 • Hvor det er nødvendigt at behandle dine oplysninger for at håndhæve vores kontrakt med dig:
  • Give adgang til Shutterstocks websteder, mobilapps og tjenester for at overholde betingelserne i din kontrakt.
  • Personliggøre din oplevelse, inklusiv at målrette vores tjenester, søgeresultater og tilbud til dig.
  • Levere oplysninger, så du kan træffe beslutninger om Shutterstocks tjenester.
  • Behandle dine finansielle transaktioner og sende dine ordre-/fornyelsesbekræftelser.
  • Registrere dine rettigheder, hvis dette skulle gælde, til teknisk support eller andre fordele som kunne være tilgængelige for registrerede brugere.
  • Besvare de anmodninger, spørgsmål og bekymringer du stiller til kundeservice.
  • Administrere din konto.
 • Behandling er nødvendig for at beskytte dataemnets, eller anden levende persons, vigtige interesser.
  • Undersøge og beskytte mod krænkelse af intellektuel ejendom.
  • Bekræfte gyldigheden af licenser til Shutterstock-indhold.
  • Undersøge, forhindre eller handle på krænkelser angående vores servicevilkår.
 • Behandling for at promovere Shutterstocks legitime interesser.
  • Levere, forbedre og persontilpasse vores websted og tjenester.
  • Administrere vores forretningsdrift og møde vores kontraktmæssige forpligtelser overfor vores kunder og bidragsydere.
  • Analysere og forstå hvordan vores online-platforme bliver brugt.
  • Vedligeholde vores websteders, mobile apps og andre tjenesters sikkerhed og integritet.
  • Sende dit anmodede produkt eller din anmodede tjenesteoplysning og holde dig informeret om Shutterstocks og udvalgte tredjeparters særtilbud og særlige tjenester.
  • Administrere kampagner og konkurrence.
  • Undersøgelser og udvikling af produkter/tjenester, for at forbedre vores websted, tjenester og udbud.
 • Behandling er nødvendig for at overholde Shutterstocks juridiske forpligtelser, inklusive:
  • Undersøge og beskytte mod krænkelse af intellektuel ejendom, svig, spam, chikane, kriminalitet og værdipapirrisici.
  • Overholdelse af love angående hvidvask, bestikkelse, korruption og gældende sanktioner og regulativer, og
  • Imødekomme finansielle rapporteringskrav og andre forpligtelser i henhold til værdipapirlovgivning.

Oplysninger som deles med tjenesteudbydere/agenter

Shutterstock bruger en eller flere eksterne virksomheder som bearbejder kreditkortoplysninger, til at opkræve betaling for vores produkter og tjenester. Så vidt vi ved tilbageholder, deler, gemmer eller bruger disse firmaer ikke personligt identificerbare oplysninger til andre formål.

Vi deler også personlige oplysninger med visse virksomheder som yder tjenester på vores vegne. Vi deler kun de personlige oplysninger, som er nødvendige for at de kan levere sådanne tjenester. Vi kræver, at enhver virksomhed, som vi deler personlige oplysninger med, beskytter disse oplysninger på en måde som er i overensstemmelse med denne politik, og at de begrænser brugen af disse personlige oplysninger til udførelsen af tjenester for Shutterstock. Du kan finde en liste over disse tredjepartsdatabehandlere her.

Vi hverken sælger eller overgiver på anden måde personlige oplysninger til andre virksomheder, med det formål at markedsføre deres egne produkter eller tjenester.

Opbevaring og overførsel af data

Vi gemmer dine oplysninger så længe din konto er aktiv. Dine oplysninger er nødvendige for at vi kan levere dig tjenester, som er nødvendige for at validere eller håndhæve licensen til brug af indhold, eller som krævet for at overholde vores lovbehæftede ansvar. Hvis du ønsker at slette din konto eller anmoder om, at vi ikke længere bruger dine oplysninger til at levere tjenester til dig ved at gå til linket mine kontoindstillinger på webstedet og følger instruktionerne i afsnittet: Slet min konto. Hvis du ikke kan tilgå din konto, bedes du kontakte privacy@shutterstock.com. Vi besvarer din henvendelse indenfor 30 dage. Vi beholder og bruger dine personlige oplysninger, som nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser, løse konflikter og overholde vores aftaler.

Hvis du har licens på indhold fra Shutterstock, kan du muligvis tilgå din licenshistorik ved at gå til licenshistorik.

Dine valg (fravælg)

Shutterstock sælger ikke dine personlige data eller oplysninger til nogen tredjepart. Vi bruger en tredjepartmarketingtjeneste til at administrere reklamer, som vi opslår på andre websteder. Vores tredjepartspartner bruger muligvis teknologier såsom cookies og trackere til at indsamle oplysninger om dine aktiviteter på webstedet og andre websteder for at kunne levere annoncer til dig baseret på dine browseraktiviteter og interesser. Hvis du ikke ønsker, at disse oplysninger skal bruges til at levere interessebaserede annoncer til dig, kan du framelde dig ved at klikke her (eller hvis du befinder dig i EU her). Bemærk, at du dermed ikke har frameldt dig annoncer. Du vil fortsat modtage generiske annoncer.

Shutterstock bruger kun dine personlige oplysninger til de formål, som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik, og vil ikke bruge dine personlige oplysninger til formål, som er væsentligt anderledes, uden udtrykkeligt at have fået din tilladelse hertil.

Du kan framelde Shutterstocks opdateringer på e-mail, nyhedsbreve, og/eller e-mails fra vores samarbejdspartnere ved at klikke på linket til Min konto på webstedet, og vælge de relevante muligheder. Der er også mulighed for at fravælge modtagelsen af sådanne e-mails under tilmeldingsprocessen. Shutterstock kontakter dig stadig, hvis der sker ændringer i deres vilkår for service eller vilkår for service for indsender, afhængig af tilfældet. Desuden sender vi dig stadig service-relaterede meddelelse, som omfatter, men ikke er begrænset til tilmeldings e-mail, e-mail om opnåede fordele, e-mails som udløses automatisk af dine handlinger på webstedet, og faktureringsmeddelelser. Generelt kan du ikke framelde disse meddelelser, da deres formål ikke er kommercielt. Hvis du ikke ønsker at modtage disse, har du mulighed for at deaktivere din konto.

Hvis du bruger Shutterstocks mobile app, kan vi fra tid til anden sende dig push-beskeder for at holde dig opdateret om eventuelle begivenheder eller kampagner, som vi tilbyder. Hvis du ikke længere ønsker at modtage denne form for kommunikation, kan du fravælge dem på din enhed.

Du kan anmode om at få slettet dine personlige oplysninger fra vores systemer og/eller framelde dig yderligere behandling af dine personlige oplysninger ved at gå til siden Min konto – indstillinger og følge instruktionerne under afsnittet: Slet mine personlige oplysninger. Hvis du ikke kan tilgå din konto, bedes du kontakte privacy@shutterstock.com.

Beskyttelse af dine personlige oplysninger

De personlige oplysninger du overgiver ved din brug af siden, er beskyttet på flere forskellige måder.

 • Din adgang til din kontoprofil er tilgængelig via en adgangskode og et unikt kunde-ID som du selv vælger. Denne adgangskode er krypteret. Du skal forsøge at oprettet en stærk adgangskode, med både tal og bogstaver, som du ikke må overgive til andre.
 • Dine personlige oplysninger lagres på sikre servere, som kun udvalgt personale hos Shutterstock og samarbejdspartnere har adgang til, via en adgangskode.
 • Dine personlige oplysninger krypteres altid, når de overføres til Shutterstock.
 • Når du indtaster følsomme oplysninger (så som kreditkortnummer) på vores formularer til registrering eller ordre, krypterer vi disse oplysninger med sikkerhedsteknologi på transportniveau.

Vi gør vores bedste for at beskytte de personlige oplysninger, som overføres til os, både under deres overførsel og efter modtagelse. Ingen overførselsmetode over internettet, eller elektronisk opbevaringsmetode er dog 100 % sikker. Selvom vi tager i betragtning de personlige oplysninger, som vi indsamler, behandler og gemmer, og den aktuelle teknologitilstand til brug af disse tiltag for at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere, at de er fuldstændig sikret.

Hvis du har nogen spørgsmål om webstedets sikkerhed, kan du sende os en e-mail til privacy@shutterstock.com.

Webstedet indsamler muligvis automatisk oplysninger, når du browser, så som internetserviceudbyder, browsertype og -version, operativsystem og enhedstype, gennemsnitlig tid på vores side(r), sete sider, tilgåede oplysninger, IP-adressen, som du brugte til at slutte din computer til internettet, og andre relevante oplysninger. Disse oplysninger omtales nogle gange som webanalysedata og/eller klikstrømsdata.

Vi kombinerer muligvis automatisk indsamlede logoplysninger med andre oplysninger, som vi indsamler om dig. Dette gør vi for at forbedre vores tjenester, som vi tilbyder dig, til at forbedre vores markedsføring og analyser samt at sørge for, at webstedet fungerer korrekt.

Teknologier såsom cookies, web-beacons, tags og scripts bruges af Shutterstock og vores tilknyttede firmaer samt analysetjenester og til at sikre webstedets funktion og funktionalitet. Disse teknologier bruges i analyser af tendenser, administration af webstedet, sporing af brugeres bevægelser på webstedet og indsamling af demografiske oplysninger om vores brugerbase under et. Vi modtager muligvis rapporter om brug af disse teknologier fra disse firmaer, både individuelt og samlet.

 • En cookie er en lille, unik tekstfil, som et websted kan sende til din computer, når du besøger en side. Vi bruger muligvis kortvarige cookies (session cookies), som kun gælder, indtil brugeren lukker sin browser, og/eller permanente cookies (persistent cookies), som forbliver på brugerens computer, indtil de slettes manuelt. De fleste webbrowsere kan enten advare dig om brug af cookies eller afvise cookies fuldstændigt. Hvis du ikke ønsker, vi skal sende cookies til din computer, kan du indstille din browser til at afvise cookies eller varsle dig, hvis et websted forsøger at placere en cookie på din computer. Hvis du afviser cookies, kan det indvirke på din mulighed for at anvende webstedet.
 • Vi går sammen med tredjeparter for enten at vise annoncer på vores websted eller for at administrere vores annoncer på andre websteder. Vores tredjepartspartner bruger muligvis teknologier såsom cookies til at indsamle oplysninger om dine aktiviteter på webstedet og andre websteder for at kunne levere annoncer til dig baseret på dine browseraktiviteter og interesser. Hvis du ikke ønsker, at disse oplysninger skal bruges til at levere interessebaserede annoncer til dig, kan du framelde dig ved at klikke her (eller hvis du befinder dig i EU her). Bemærk, at du dermed ikke har frameldt dig annoncer. Du vil fortsat modtage generiske annoncer.

Du kan få yderligere oplysninger angående cookies og tredjepartsannoncepartnere i vores cookie-meddelelse

Vi giver dig mulighed for at oprette en profil, så du kan få adgang til blogs eller onlinefællesskaber til at dele oplysninger, såsom meddelelser, fotos og videoer. Bemærk, at vi ingen kontrol har over handlinger foretaget af personer, som du muligvis vælger at dele sider og oplysninger med. Alle oplysninger, som du lægger op på en offentlig opslagstavle eller i et chatrum, såsom forum for bidragydere (”Foraene”), er tilgængelige for alle personer, der besøger de pågældende sider. For at anmode om at få fjernet personlige oplysninger fra vores blog eller fællesskabsforum skal du kontakte os på privacy@shutterstock.com. I nogle tilfælde er vi ikke i stand til at fjerne dine personlige oplysninger, hvilket du vil blive orienteret om samt grunden hertil. Hvis du alternativt har benyttet et tredjepartsprogram til at slå sådanne oplysninger op, kan du fjerne dem ved at logge på dette program og fjerne oplysningerne eller ved at kontakte producenten af det pågældende tredjepartsprogram.

Din e-mailadresse slås ikke automatisk op på foraene, medmindre du ændrer standardindstillingen, så dette er muligt. Din e-mailadresse vil derefter være tilgængelig for alle personer, der besøger foraene. Derudover vil enhver oplysning, som du vælger at inkludere i din profil, kunne ses af alle besøgende i foraene. Du kan ændre din profil her.

Vi bruger mobilanalysesoftware, så vi bedre kan forstå funktionaliteten af vores mobilsoftware på din telefon. Denne software kan registrere oplysninger som f.eks. hvor ofte du bruger applikationen, begivenhederne der forekommer i applikationen, aggregeret brug, præstationsdata, og hvor applikationen blev downloadet fra. Vi forbinder ikke de oplysninger, vi opbevarer i analysesoftwaren, til nogen personligt identificerbare oplysninger, du sender i mobilapplikationen.

Ændringer i databeskyttelsespolitikken

Shutterstock forbeholder sig retten til at udføre rettelser i databeskyttelsespolitikken efter eget skøn, og oplyser herom via e-mail eller på webstedets hjemmeside, når der udføres ændringer i fortrolighedspolitikken, før disse ændringer træder i kraft. Hvis sådanne ændringer skulle få dig til at ville ændre den måde Shutterstock må bruge dine personlige oplysninger på, kan du udføre disse ændringer ved at følge proceduren beskrevet i afsnittet Opdatering af dine personlige oplysninger og præferencer omkring fortrolighed.

Vi går ud fra, at du er blevet gjort opmærksom på, og er underlagt de materielle ændringer som fortrolighedspolitikken kunne undergå, når en sådan meddelelse er blevet offentliggjort på webstedet, med de følgende undtagelser: Hvis du har mulighed for at begrænse hvordan dine personlige oplysninger bruges til at kommunikere med dig når du afgiver sådanne oplysninger (hvilket for tiden er tilfældet), ændrer Shutterstock ikke dine præferencer uden dit udtrykkelige samtykke hertil. Dog kan dine oplysninger blive overført til tredjepart uden dit samtykke, hvis Shutterstock fusioneres med eller opkøbes af en anden virksomhed, og derved overfører dele af de oplysninger som vedrører de samarbejder som er blevet fusioneret eller opkøbt. Shutterstock vil altid oplyse om sådanne begivenheder på webstedet.

Anti-diskrimination

Shutterstock diskriminerer ikke mod nogen bruger, som gør brug af dennes rettigheder under California Consumer Privacy Act (Californiens privatlivsrettigheder for forbrugere) eller andre privatlivs- eller databeskyttelseslove. Vi vil ikke nægte service til brugere, som gør brug af dennes rettigheder under privatlivslovgivning, og vi opkræver ikke forskellige priser fra brugere, som vælger at gøre brug af rettigheder under gældende privatlivslovgivning.

Vores websted indeholder links til andre websteder, hvis databeskyttelsespolitik kan være forskellig fra Shutterstocks. Hvis du indsender personlige oplysninger til et af disse websteder, administreres dine oplysninger i henhold til deres databeskyttelsespolitikker. Vi opfordrer dig til omhyggeligt at læse databeskyttelsespolitikken for alle websteder, du besøger.

Widgets til sociale medier

Vores websteder kan indeholde sociale mediefunktioner, såsom Facebooks Synes godt om-knap og widgets, såsom Del dette-knap eller interaktive miniprogrammer, der kører på vores websted. Disse funktioner registrerer muligvis din IP-adresse, hvilken side du besøger på vores websted og aktiverer muligvis en cookie, så funktionen kan køre korrekt. Sociale mediefunktioner og widgets hostes enten af en tredjepart eller direkte på vores websted. Dine interaktioner med disse funktioner administreres i henhold til det pågældende firmas databeskyttelsespolitik.

Enkelt log-ind

Du kan muligvis logge på vores websted ved hjælp af tjenester som Facebook Connect eller en Open ID-leverandør. Disse tjenester bekræfter din identitet og giver dig mulighed for at dele visse personlige oplysninger med os, såsom dit navn og din e-mailadresse, som udfyldes på forhånd i vores tilmeldingsformular. Tjenester som Facebook Connect giver dig mulighed for at slå oplysninger op på din profilside om dine aktiviteter på dette websted for at dele dem med andre i dit netværk.

E-mails til henvisningsprogrammet

Hvis du vælger at bruge vores henvisningsservice til at fortælle en kollega om vores websted, dele en samling eller invitere en person til at blive medlem af en teamkonto, beder vi dig om at oplyse din kollegas navn og e-mailadresse. Vi sender automatisk en e-mail til din kollega med en engangs-invitation til at besøge webstedet. Shutterstock gemmer disse oplysninger med det ene formål at sende denne engangs-e-mail for at spore, hvor vellykket vores henvisningsprogram er og til at administrere adgang til samlinger.

Din kollega kan kontakte privacy@shutterstock.com for at bede os om at fjerne disse oplysninger fra vores database.

Børn

Vi ønsker ikke at tilbyde tjenester til eller indsamle personlige oplysninger fra børn under 18 år. Hvis du er under 18 år gammel, må du ikke indtaste dine oplysninger på dette websted, eller købe vores tjenester. Hvis du har mistanke om, at et barn under 18 år i din varetægt har indtastet personlige oplysninger, kontakt da venligst support@shuttterstock.com for at få fjernet disse oplysninger og lukket barnets konto.

Enheder som indsamler personlige oplysninger

Datakontrollør (Beliggenheden af virksomheden eller organisationen)

For enkeltpersoner lokaliseret i USA, Canada og Indien:

Shutterstock, Inc. (US)
350 Fifth Avenue, 21st Floor
New York, NY 10118
Telefon: 1-646-419-4452
E-mail: privacy@shutterstock.com

For enkeltpersoner, der er lokaliseret uden for USA, Canada og Indien, er datakontrollanten:

Shutterstock Ireland Limited
6th Floor, South Bank House, Barrow Street,
Dublin 4, Ireland
E-mail: privacy@shutterstock.com

Vi har udnævnt en databeskyttelsesdirektør (data protection officer, DPO) for Shutterstock-gruppen, som er ansvarlig for at gennemgå spørgsmål i forbindelse med denne databeskyttelsesmeddelelse. Hvis du har nogen spørgsmål, bekymringer eller anmodninger angående denne databeskyttelsesmeddelelse, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger eller nogen andre spørgsmål i forbindelse med dine personlige oplysninger, bedes du kontakte vores DPO på privacy@shutterstock.com.

Andre medlemmer i Shutterstock-selskabet kan være involveret i behandling af dine personlige oplysninger, som beskrevet i vores information om underbehandling indenfor Shutterstock-gruppen.

Klager over databeskyttelsespolitikken

Individer, der bor i bestemte lande, inklusive EØF, har visse lovlige rettigheder angående deres personlige oplysninger. Underlagt enhver lovpligtig undtagelse, kan du have ret til at anmode om adgang til personlige oplysninger, så vel som at bede om at opdatere, slette eller rette disse oplysninger og bede om at indskrænke yderligere behandling af dine personlige oplysninger.

I det omfang Shutterstocks behandling af dine personlige oplysninger er underlagt EU’s generelle databeskyttelsesregler, er Shutterstock afhængig af dennes lovlige interesser, beskrevet herover, for at behandle dine oplysninger. I tilfælde hvor Shutterstock behandler visse personlige oplysninger for Shutterstocks egne, direkte markedføringsformål, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod, at Shutterstock bruger dine personlige oplysninger ved at klikke på linket Min konto og fravælge at modtage e-mail. Hvis du er bidragyder, kan du ændre din profil her.

Du kan anmode om at få settet dine personlige oplysninger fra vores systen og/eller framelde dig yderligere behandling af dine personlige oplysninger ved at gå til siden Min konto – indstillinger og følge instruktionerne i afsnittet: Slet mine personlige oplysninger.

Hvis du ønsker at gøre nogen anden indvending angående behandling af dine personlige oplysninger, kan du også gøre indsigelse mod behandling af oplysningerne ved at sende en e-mail til privacy@shutterstock.com

Shutterstock tager sine brugeres bekymringer om beskyttelse af personoplysninger alvorligt. Hvis du har nogen spørgsmål angående denne fortrolighedspolitik, eller du mener, at Shutterstock ikke har overholdt denne fortrolighedspolitik i forbindelse med dine personlige oplysninger, kan du kontakte databeskyttelsesdirektøren på privacy@shutterstock.com

Datakontrollør (Beliggenheden af virksomheden eller organisationen)

For enkeltpersoner lokaliseret i USA, Canada og Indien:

Shutterstock, Inc. (US)
350 Fifth Avenue, 21st Floor
New York, NY 10118
Telefon: 1-646-419-4452
E-mail: privacy@shutterstock.com

For enkeltpersoner, der er lokaliseret uden for USA, Canada og Indien, er datakontrollanten:

Shutterstock Ireland Limited
6th Floor, South Bank House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland
E-mail: privacy@shutterstock.com

I henhold til gældende lov har du også ret til at indsende en klage til din lokale databeskyttelsesmyndighed eller den irske databeskyttelsesansvarlige (Irish Data Protection Commissioner), som er Shutterstocks førende tilsynsmyndighed i EU. Hvis du bor i EØS-området (Europæiske Økonomiske Samarbejde) og mener, at vi opbevarer dine personlige oplysninger omfattet af GDPR (General Data Protection Regulation), kan du sende spørgsmål eller klager til din lokale databeskyttelsesmyndighed eller vores ledende oversynsmyndighed.

Irish Data Protection Commissioner
Kontoret for Data Protection Commissioner
Canal House, Station Road, Portarlington, Co. Laois, R32 AP23, Ireland
Telefon: +353 57 868 4757
Fax: +353 57 868 4757
E-mail: info@dataprotection.ie