Ingen adgangskodeproblemer

Giv dit team adgang til Shutterstock med et enkelt login

Tilladelsesstyring

Sæt fart på indkøringen og tildel hurtigt den rette adgang til de rette mennesker

SAML 2.0 SSO

Godkend brugere med den sikre og branchestandard SAML 2.0 spec

Nem og hurtig indstilling

Konfigurer din SSO på få minutter – med adgang til support hele vejen igennem

Integrated with SSO providers including:

SSO - Trust Marks - Auth0SSO - Trust Marks - JumpCloudGoogle Cloud IdentitySSO - Trust Marks - OktaSSO - Trust Marks - OneLoginSSO Marks - Ping
Øg sikkerheden og produktiviteten på tværs af virksomheden med Shutterstock og enkeltlogon
Image 1 - SSO

Gør op med adgangskodeproblemer

Den problemfri integration af enkeltlogon (SSO) er designet til at gøre op med adgangskodeproblemer, reducere det mentale pres og gøre arbejdsgangene hurtigere. Nu kan du hurtigt godkende brugere på tværs af SSO-løsninger, herunder Auth0, Microsofts Azure AD, Googles Cloud Identity, JumpCloud, Okta, OneLogin og Ping Identity.
SSO - Image 2

Udvid adgangen til indhold, og øg sikkerheden

Når Shutterstock Enterprise-kunder implementerer SAML 2.0 SSO, kan de udvide adgangen til indhold på tværs af virksomheden, samtidig med at de får ekstra sikkerhedsindstillinger – herunder en enkel og sikker godkendelsesproces.
SSO - Image 3

Reducer omkostningerne på tværs af virksomheden

Med SSO-adgang til Shutterstock får du større overblik over det tilgængelige licenserede indhold på tværs af hele din virksomhed. Og med tilladelser begrænset til visning og Lightbox'er med kurateret indhold imødegår du risikoen for utilsigtede køb.
SSO - Image 4

Hjælp dit team med at arbejde hurtigere

Giv sikker og problemfri adgang til Shutterstock for at hjælpe dit marketingteam og dit kreative team med lynhurtigt at få adgang til det indhold, de har brug for. Dette vil udvide indholdet, der er tilgængeligt for salgsteams til præsentationer, HR til intranetprojekter, forretningsudvikling til kunderettet dokumentation med mere.