vector1

Oplev over 70 millioner royaltyfri vektorbilleder

Få vektorbaggrunde, klip-art, ikoner og illustrationer i skalerbar EPS-format.

Hvad er en vektor?

Vores vektorgrafik er billeder, hvor du kan ændre størrelse uden at tabe kvalitet, ideelle for tryk og visninger i høj opløsning.

Ofte stillede spørgsmål om vektorer


Hvad er en vektorfil?

Vektorer er digitale billeder, der er lavet af prikker og stier. Til forskel fra andre billedformater, som er lavet af pixler, kan vektorer redigeres meget og du kan ændre størrelse, så de passer til dine behov, uden at give afkald på billedkvalitet. Få mere at vide om vektorfiler


Hvordan åbner og bruger jeg vektorbilleder?

Der er mange designprogrammer, der kan redigere vektorfiler. Adobe Illustrator er branchestandarden, men du kan også bruge software såsom Adobe Photoshop, CorelDRAW og Inkscape. Få mere at vide om at åbne og bruge vektorbilleder.


Hvilke formater har vektorfiler?

Vektorer findes i 4 filformater – .AI, .EPS, .SVG og .PDF. Vektorfiler, du køber fra Shutterstock, kommer i .EPS-format, som du kan redigere i Adobe Illustrator. Læs mere om vektorbilleders filformater.


Hvad er en stock-vektor?

På samme måde som stock-fotos er fotografier, som enhver kan få licens på til kreativt brug uden at ansætte en fotograf, så er stock-vektorer illustrationer, som mennesker kan få licens på uden at ansætte en kunstner. Alle stock-vektorer på Shutterstock er royaltyfri, hvilket betyder, at de kan bruges adskillige gange, når du har købt licens, uden at du skal betale et gebyr for hver enkel brug.

Få mere at vide om at designe med vektorer

shutterstock 1171350895

Hvordan laver jeg et vektorbillede fra en tegning?

Det er nemt at lave et vektorbillede fra en håndtegnet tegning – du har blot brug for Adobe Illustrator. Følg de enkle trin i denne artikel for at lave dine kunstværker om til skalerbare vektorfiler, der er nemme at redigere.

shutterstock 1297566370-2 copy

Hvordan konverterer jeg en JPEG til en vektorfil?

Du kan også laven en JPEG om til en vektor, så den bliver nemmere at redigere. Både Adobe Illustrator og Adobe Photoshop kan gøre det. Følg trinene i denne artikel for at lave dit billede om til en vektorfil.

Graphic

Hvordan laver jeg et vektor-logo?

Vektorer er især anvendelige til billeder, som vil blive brugt i forskellige størrelser, såsom logoer, bannere og andet marketingmateriale. Denne artikel kan hjælpe dig med at lave et vektor-logo på kun 7 trin.

Friske i august

Vores udvalgte vektorbilleder for august 2023 er håndplukkede for at vise det visuelle indhold, du sandsynligvis kan bruge i dit næste projekt. Gennemse Skolestart-, Efterår- og Mennesker-vektorer.

Halloween Vector Thumbnail
Halloween, vektorer
Autumn Vector thumnail
Efterårsvektorer
People-Thumbanail
Menneskevektorer

Tilmeld dig og få et gratis billede eller foto hver uge

halloween, holidays and leisure concept - young woman with pencil writing to diary at cozy home

Ugens gratis stock-billede

Af Ground Picture

Cute autumn background vector. Autumn shopping event illustration wallpaper with hand drawn icons set. This design good for banner, sale poster, packaging background and greeting card.

Ugens gratis stock-vektor

Af Net Vector