Royalty free video categories

Gennemse vores fantastiske, royaltyfrie videoer

Shutterstock giver dig nem adgang til millionvis af verdens bedste royaltyfrie stock-videoer i 4K, HD og SD. Med luftoptagelsesfilm, hverdagsscener og alt der imellem er det nemt at finde optagelser af høj kvalitet til ethvert projekt. Gennemse vores mest populære, royaltyfri videokategorier og bliv inspireret til at skabe dine bedste værker. Gennemse royaltyfri klip, søg og filtrer efter opløsning, længde, FPS (frames per second) og mere. Begynd her.

Spørgsmål om royaltyfrie videoer


Hvad er videokategorier?

Shutterstocks royaltyfri videokategorier dækker en bred vifte af emner. Kunst, mad og drikke, videnskab og meget mere venter på dig i vores bibliotek. Tag et kig på vores sider med videokategorierne Dyr og dyreliv eller Natur, hvis du vil have fascinerende optagelser fra naturens verden. Forvent at se betagende drone- og luftvideoer af havlandskaber og bjergkæder samt slowmotion-videoer af frådende bølger eller en enkelt dugdråbe, der falder ned fra et blomsterblad. Hvis du vil have videoer, der viser menneskelig innovation, når det er bedst, kan du kigge på kategorierne Industri, Teknologi eller Erhverv/Finans. Du kan finde timelapses af arbejdere, der får arbejdet gjort i lagerhuse, animationsklip af futuristiske fabrikker, ovenfra og ned-views af kontorarbejdere, der skriver løs på deres bærbare computere, og meget mere. Det er faktisk ret sandsynligt, at vi har lige den videokategori, du tænker på.


Hvad er royaltyfrie videoklip?

"Royaltyfri" henviser til visse typer intellektuel ejendom, såsom videoer, der kan bruges uden at bekymre sig om at betale royalty. Hvis nogen tjener penge ved at bruge en anden persons ophavsretligt beskyttede intellektuelle ejendom, skal brugeren typisk foretage tilbagevendende betalinger eller give en procentdel af indtjeningen fra den intellektuelle ejendom til skaberen eller ejeren. Disse betalinger kaldes royalties. Hvis du agter at lægge videoer på dit websted eller dele dem på dine sociale medier, er det vigtigt, at du kun bruger videoer, der er royaltyfri, da du ellers skal betale royalty til ejeren af den intellektuelle ejendom. Det har juridiske konsekvenser at undlade at betale royalty på ophavsretligt beskyttet materiale. Heldigvis er du dækket ind hos Shutterstock. Alt vores videoindhold er royaltyfri. Vi kompenserer vores bidragydere på forhånd, så du kan bruge alle de videoer af høj kvalitet, der findes i vores bibliotek, efter at have betalt et enkelt gebyr.


Er royaltyfri video og video uden ophavsret det samme?

Nej, royaltyfri og uden ophavsret er ikke det samme. Hvis du gerne vil have video på dit websted eller dine sociale medier, er det vigtigt at være opmærksom på forskellen mellem royaltyfri og ophavsretsfri video. Når det kommer til royaltyfri video, skal brugere foretage en første betaling til den oprindelige indholdsskaber. Efter denne betaling kan videoen bruges et antal gange, uden at brugeren behøver at betale yderligere eller løbende gebyrer. Den originale skaber af indholdet, eller licensgiver, fastholder retten til videoen, mens personen, der betalte det indledende gebyr, bliver licenstager. Video uden ophavsret er en del af det offentlige domæne. Dette betyder, at brugere kan bruge denne slags video, som de vil. Det er ikke nødvendigt at betale til den oprindelige skaber af indholdet. Der er ingen juridiske konsekvenser, når du bruger video uden ophavsret, fordi der ikke er en enkelt person, der kan kræve enerettighederne til en given video.


Hvor kan jeg få gratis royaltyfri videoer?

Du kan downloade 40 gratis videoer fra Shutterstock ved at oprette en gratis konto. Denne samling er organiseret for at dække en bred vifte af emner og mulige anvendelser, så der er helt sikkert et klip, du rigtig gerne vil arbejde med. Alle disse royaltyfri videoklip er professionelt optaget, redigeret og tilpasset til dine sociale medier og webstedsbehov, så de er klar til brug efter download. Disse videoer udstedes under videolicensaftalen, der giver mulighed for brug på websteder og i multimedieproduktioner, der distribueres til et publikum på op til 500.000. Du har ret til at bruge disse gratis videoer i al fremtid, hvilket faktisk vil sige for evigt! Tilmeld dig, og log ind for at downloade dine 40 gratis royaltyfri videoklip.


Hvordan finder jeg stock-videoer af høj kvalitet?

Shutterstock er til for at hjælpe dig med at finde stock-videoer af høj kvalitet på ingen tid. Klik blot på rullemenuen Video øverst på en hvilken som helst Shutterstock-side, og vælg "Startside, videoer." Indtast derefter dine nøgleord i søgefeltet, og klik på forstørrelsesglasset i den yderste højre del af søgefeltet. Du får hundrede tusinder af relevante royaltyfrie videoer. For at indsnævre din søgning skal du bruge filterindstillingerne i venstre side af søgesiden. Vælg en maksimumopløsning, FPS, videovarighed og mere. For at få video på et højere niveau skal du klikke på "Shutterstock Select" i rullemenuen Video. Der finder du royaltyfrie videoer, der er optaget i op til 8K med højteknologisk udstyr som RED-kameraer og Zeiss Master Prime-objektiver. Hvis du er en videodesigner eller videoredaktør, der har brug for banebrydende visuelle effekter, skal du gå til rullemenuen Video og vælge "Shutterstock Elements." Vi har klare linseskær, lækre overgange, grunge-agtige filmkorneffekter og så meget mere for at give dine videoer et filmisk, professionelt look.

Populære, royaltyfri videoer